HP de TIJD: Don Arturo: ‘Maak van Dodenherdenking een inclusief Bij1-feestje’

Don Arturo: ‘Maak van Dodenherdenking een inclusief Bij1-feestje’

“Dodenherdenking wordt steeds meer ontdaan van het Joodse aspect. Wellicht is de shoa kwetsend voor jonge mohammedaanse scholieren en niet inclusief genoeg.” Arthur van Amerongen over de Nationale Herdenking op 4 mei. Gepubliceerd op: 22/01 | 2021 Geschreven door: Arthur van Amerongen

Ik moet iedereen die een nat broekje krijgt van de woke-storm die nu door het Witte Huis waait teleurstellen: elke Amerikaanse president is een sokpop van het militair-industrieel complex en dus ook Joe Biden.

________________________________________________________

De onverdachte website Islam Online tekende eerder uit de mond van La Duisenberg op dat radicale Joden een beslissende invloed op het Nederlands beleid hebben en dat er een zeer sterke en invloedrijke Joodse lobby in Nederland is. Dat is knap hoor, dat 30.000 joden de media, de politiek en uiteraard het bankwezen in hun macht hebben! 

____________________________________________________

Dodenherdenking wordt steeds meer ontdaan van het Joodse aspect. Wellicht is de shoa kwetsend voor jonge mohammedaanse scholieren en niet inclusief genoeg. Het bevrijdingsfeest is inmiddels een woke Bij1-feestje aan het worden. Kijk maar naar de de website die het peperdure reclamebureau Kesselskramer maakte in opdracht van Comité 4 en 5 mei.

Arthur van Amerongen@DonArturitoHet peperdure reclamebureau Kesselskramer maakte voor de roverheid een vrolijke 4 & 5 mei-website, met als hoogtepunt de hijab als het ultieme symbool voor de vrijheid. Daar zullen de vrouwen in Iran blij mee zijn. https://kesselskramer.com/project/comite-4-en-5-mei/10:36 a.m. · 20 jan. 2021

________________________________________________

De Anne Frank-stichting kan vandaag de dag beter de Fatima Frank-stichting worden genoemd en de herdenking van de Kristallnacht wordt als het aan de woke wappies ligt een Antifa-feestje.

Er is één overeenkomst tussen Antifa, Bij1, NIDA, DENK, GroenLinks en BLM: een hartstochtelijke hekel aan Israël en een zinderende allergie voor ‘zionisten’. Al die gekkies komen daar mee weg omdat ze naar hun zeggen Wilders, Baudet en ander fascisme bestrijden. Te pas en te onpas trekken ze een parallel tussen de holocaust en de situatie van moslims in Nederland nu en regelmatig roept het falderappes dat als Wilders aan de macht komt, de veewagons weer naar Polen gaan denderen, maar nu vol Marokkanen.

Van de week was er één vertoog over de rel rond Abdelkader Benali dat in morele zin overal boven uitstak: dat van Opperrabbijn Binyomin Jacobs.

De keuze van het Comité 4 en 5 mei is zowaar gevallen op een figuur die bij diverse gelegenheden zich antisemitisch zou hebben uitgelaten. De Jewish Telegraph Association (JTA), die doorgaans goed geïnformeerd en secuur is, heeft er een heel artikel aan gewijd en de uitspraken die de spreker gedaan zou hebben, liegen er niet om. Onbegrijpelijk dat deze Abdelkader Benali, die niets heeft met de jaren ’40-’45, bij dezelfde herdenking gaat spreken waar vorig jaar onze koning Willem Alexander op briljante wijze precies dat heeft verwoord waarop speciaal Joods Nederland al zolang zat te wachten. Wat was dat een bemoediging! En nu komt deze figuur…? Ik snap het niet, ik heb het gevoel dat 4 mei mij wordt ontnomen, maar ik hoop dat ik alles verkeerd begrepen heb, de JTA verkeerde informatie heeft gekregen en de verschillende e-mails met quotes die verre van Jood-vriendelijk zijn, gewoonweg op een misverstand berusten en nooit zijn geuit. Maar mocht onverhoopt alles wel kloppen: Dat zo’n figuur mijn familie moet gaan herdenken……ik snap het gewoonweg niet.

Ik wens mijn lezers een gut sjabbes. Sjabbat sjalom!

Lees hier in zin geheel.

Advertentie