Meer dan 150 van de ruim 600 raketten van Hamas vielen voortijdig neer in Gaza en maakt slachtoffers onder Palestijnen

Brabosh.com

Tel Aviv, dinsdagavond 11 mei 2021. Een van de honderden raketten die zojuist vanuit Gaza naar Tel Aviv en centraal Israël waren afgevuurd, explodeerde in een burgerbus. De bedoelingen van Hamas zijn duidelijk: Israëlische burgers vermoorden.

Van de meer dan 600 raketten die door Palestijnse terreurgroepen op Israëlisch grondgebied werden afgevuurd tussen maandag en dinsdagavond, kwamen er minstens 150 raketten te kort en vielen voortijdig neer op Gazaans grondgebied, veroorzaakten slachtoffers waarvan hun dood door Hamas ten onrechte de schuld bij Israël hebben gelegd, volgens de Israel Defense Forces. (IDF).

Volgens het ministerie van Volksgezondheid van Gaza zijn maandagavond en dinsdag ten minste 28 mensen in de Strip gedood, waaronder 10 minderjarigen.

Gevraagd naar drie kinderen die zijn omgekomen bij een incident in Bein Hanoun, in de noordelijke Gazastrook, vertelde IDF-woordvoerder Hidai Zilberman dinsdag aan de Israëlische legerradio dat een aantal van de doden in Gaza werden geraakt door verdwaalde…

View original post 235 woorden meer