CIDI posters voor Israel

IN ANDER NIEUWS / Door: WEBMASTER / 17 mei 2021

De komende weken hangen er honderden posters van CIDI in verschillende Nederlandse steden, om Israel in deze zware periode bij te staan.

Israel ligt al dagen onder zwaar rakettenvuur. Hamas beschiet bijna elke stad van Israel met duizenden zware raketten, en honderdduizenden Israeli’s schrikken elke nacht van sirenes wakker om te rennen naar hun schuilkelders. Ondanks een geavanceerd afweersysteem dat zo’n 90% van de raketten onderschept, blijven gewone Israeli’s van elke leeftijd en afkomst hierdoor gedood en gewond raken. Hier moét Israel tegen optreden.

Nederlandse media en politici lijken hier totaal geen oog voor te hebben. Ze negeren het feit dat Hamas een illegitiem, terroristisch regime is dat de inwoners van Gaza opoffert, en cynisch gebruik maakt van beelden van hun leed. Daarom hangen er vanaf volgende week posters van CIDI in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Om Nederland erop te wijzen dat Israel het recht heeft zich te verdedigen tegen de terreur van Hamas en Islamitische Jihad.

Lees hier verder

CIDI zet zich al jaren in voor een eerlijk beeld over Israel, gebaseerd op feiten. Deze postercampagne is kostbaar en alleen mogelijk met uw steun! Draag bij aan deze campagne! Klik hier om bij te dragen aan de CIDI-postercampagne

Israelposter 2021 3
posters 2
Advertentie