Israël-manifestatie in Den Haag. Christenen voor Israel. VERPLAATST NAAR KOEKAMP Den Haag

Israël-manifestatie in Den Haag

Op donderdag 20 mei om 16.00 uur is er een Israël-manifestatie in Den Haag. De manifestatie vindt plaats voorafgaand aan het Tweede Kamerdebat over de situatie in Israël.

De gewelddadige demonstraties en raketaanvallen tegen Israël van de afgelopen dagen hebben ons geschokt. Terroristen van Hamas schieten talloze raketten af richting Israël, met als doel zoveel mogelijk mensen te doden. Veel Israëlische gezinnen moeten hun toevlucht zoeken in schuilkelders en aan beide zijden vallen er onschuldige slachtoffers.

Als christenen in Nederland laten we zien dat we solidair zijn met Israël. Hiermee willen we een krachtig signaal afgeven aan de Nederlandse overheid om Israël ook in moeilijke tijden als deze te steunen. Wij weten ons onopgeefbaar verbonden met het volk en de staat Israël. We hebben er alle vertrouwen in dat Israël op een goede manier recht wil doen aan alle betrokken partijen. We bidden om wijsheid voor de regering van Israël en voor de vrede van Jeruzalem.

De manifestatie is een samenwerking tussen Christenen voor Israël, CIDI, CIJO en Pillar of Fire.

Aanmelden voor deze manifestatie is verplicht en kan via onderstaand formulier. Vanwege de coronamaatregelen kan er slechts een beperkt aantal deelnemers aanwezig zijn bij de manifestatie.

Hang de Israëlische vlag uit!

Bent u niet in de gelegenheid om naar Den Haag te komen of is er geen plaats meer? Laat dan uw solidariteit met Israël zien door donderdag tussen 16.00 en 18.00 uur thuis de Israëlische vlag uit te hangen en een foto hiervan te delen op social media! Als u nog geen vlag heeft, dan kunt u deze bestellen via de Israëlwinkel.Bestel vlag