Nederland moet stoppen met antisemitische rellen te steunen in de Palestijnse Autoriteit

Brabosh.com

In augustus 2021 staken Palestijnen in het dorp Beita op de Westelijke Jordaanoever onlangs een geïmproviseerde swastika in brand, gelijkend op een Davidster – misschien wel het beroemdste joodse symbool

Inwoners van de Palestijnse stad Beita op de Westelijke Jordaanoever, gelegen ten zuiden van Nablus, hebben donderdag een beeltenis van een stereotiepe orthodoxe jood in brandgestoken.

Het incident was verre van de eerste antisemitische daad van deze ‘volksverzet-eenheden’. In de afgelopen vier weken hebben Palestijnse relschoppers minstens drie keer geïmproviseerde houten hakenkruizen in brand gestoken die waren ingebed in een Joodse Jodenster.

Ze verbrandden ook een model van een Israëlisch dorp in overeenstemming methun verklaarde doel om “jullie [Israëliërs] levend te verbranden.”

Ons exclusief onderzoek heeft aangetoond dat de door het Westen gesteunde Palestijnse Autoriteit (PA) en haar regerende Fatah-factie actief de extremisten van Beita steunen. Een hoge Palestijnse functionaris prees hen zelfs enkele uren nadat ze de eerste…

View original post 597 woorden meer