Honderden wetgevers dringen er bij de VN op aan om ‘systematische’ discriminatie van Israël uit te roeien

Terug naar Zion

Wetgevers en parlementariërs uit Europa en Noord-Amerika roepen EU-lidstaten en mondiale democratieën op om een ​​einde te maken aan de “systematische” discriminatie van Israël bij de Verenigde Naties.

In de context van toenemend wereldwijd antisemitisme is de meedogenloze, onevenredige en rituele veroordeling van ’s werelds enige Joodse staat bij de VN bijzonder gevaarlijk en moet er eindelijk een einde aan komen.Israël verdient aandacht en controle, net als elke andere natie.Maar het verdient ook gelijke behandeling“, staat in een verklaring die is ondertekend door in totaal 313 partij overstijgende wetgevers uit Europa, Noord-Amerika en Israël.

Als sterke voorstanders van een op regels gebaseerde internationale orde, vrezen we dat deze dubbele moraal tegen Israël ook de VN zelf schaadt … [en] haar geloofwaardigheid ondermijnt”, aldus de verklaring.

De brief is gestuurd naar de regeringen van alle EU-lidstaten, het VK, Noorwegen en Zwitserland naar de EU-leiders, evenals de secretaris-generaal…

View original post 411 woorden meer