Als het morele kompas bewust of niet verlaten wordt, geef je ruimte aan fascisme, Jodenhaat, Israelhaat en antisemitisme.

Nederland, Europa is/zijn verworden tot een NSB-Staat; de Jodenhaat verpakt als Israelhaat viert hoogtij……..’Ken uw vijand’…….nu, die kennen we dus…..extreem links, religieus ( alhoewel dat religieuze gewoon politieke islam heet) en dat wereldwijd. De haat spat er van af, zeker sinds 7 oktoer 2023.

Zogenaamde demonstranten mogen hun haat uiten via vlaggen, antisemitische teksten en -schreeuwkanonades. De dooddoeners betreffende de hatende en zeer antisemitische kreten en leuzen worden steevast omschreven alszijnde vrijheid van meningsuiting, net tegen een grens aanhangend of zelfs ontoelaatbaar(wat zelden echt bestraft wordt), of het zou slechts om een enkeling gaan. Die ‘enkeling’ wordt in de groep demonstranten niet gecorrigeerd door mede-‘demonstranten’. Dat zegt wat over die ‘enkeling’ en over de groep demonstranten. De spoorwegrecherche, de burgemeesters, zelfs onze premier zien geen kwaad, want recht om te demonstreren. Ondertussen zie je die lieden wel op 4 en 5 mei met een serieuze blik en zwaar getoonde stem uitspreken dat  dit ‘nooit meer’ mag gebeuren. Ondertussen is het weer!. Als de leiders geen moreel kompas meer hebben en zich verschuilen achter zogenaamde regelgeving, mensenrechten en demonstratierecht, datgene toestaan wat ze zeggen ‘nooit meer te willen’, dan ben je een lafaard, een lege- woorden meneer en mevrouw,  en breng je dus het NSB_gehalte tot een acceptabel niveau in onze samenleving/samenlevingen.

Zowel de media als diens journalisten en andere objectieve ‘waarheidsvinders’ weigeren bewijsmateriaal te bekijken over het gebeuren op 7oktober 2023, maar oordelen wel middels hun zogenaamde objectieve verslaglegging, soms ter plaatse, of in de buurt. Zij zijn niet meer met verslaglegging bezig, maar zijn een verlengstuk van links en globalistiche propaganda ; je zoekt als het ware dan naar beelden en woorden en zogenaamde bewijzen die de propaganda ondersteunen. Je interpreteert de regels en wetgeving van internationale organisaties en afspraken naar je eigen behoefte en ‘weegt’ niet meer af.

Maar zij die nog wel een moreel compas hebben, proberen zo goed mogelijk te ontrafelen, zij die uitgekafferd worden alszijnde ‘het gevaar’ en ‘NSB-ers’. Ze worden tegengewerkt, zelden dan nooit uitgenodigd hun verhaal te doen en bewijzen te tonen in de media en zelfs niet meer toegelaten op verschillende platforms in de media. Want volgens hen zijn zij het gevaar; de gotspe en de omgekeerde wereld.

Gevaarlijke tijden.

Een premier die zonder pardon achter een burgemeester staat die tijdens de opnening van een Holocaust-museum zogenaamde demonstranen binnen gehoor en gezichtsafstand zet en de meest antisemitische leuzen kunnen scanderen naar notabene Israelische en Joodse genodigden, kan niet geloofwaardig meer tijdens een 4 en 5 mei-herdenking spreken. Dat is een lachertje geworden. Alles in het kader van ‘nooit meer’. Ach mevrouw Kaag; woorden doen er immes toe he!. En kom ons niet vertellen dat het recht te demonstreren en wat regeltjes aanscherpen omtrent antisemitische leuzen, er toe doet. Wat ertoe doet is dat u allen uw morele compas bent verloren en dient te herpakken/herijken.. Denk na! Durf hard op te treden zoals er wel bij andere demonstaties gebeurd, of durf zelfs te verbieden, zoals bij andere demonstraties. Geen tolerantie voor de intoleranten.

Als we geen koran meer mogen verbranden omdat er escalaties en zelfs terreurdreigingen onstaan, dan focus je toch op die terreurdreigingen en niet op de enkele demonstrant die een koran wil verbranden.

Als je het neutraal-uitstralende uniform wilt islamiseren door er een hoofdoek op of onder te dragen, hoewel de islamieten duidelijk stellen dat een hoofddoek vrijwillig is, dan  zou je moreel kompas moeten zeggen; nee, geen hoofddoek  want behoud  van  neutraliteit en de integriteit van dat uniform. Waar is jullie moreel kompas gebleven!!

Als de islamitische ramadan gehouden wordt, is dat een persoonlijke ‘religieuze’ (een in-je-gezicht-islam-politiek statement) uiting, die geen gevolgen behoort te hebben op scholen, werk en openbare ruimten. Als niet – ‘religieuze’ mensen verplicht worden er deel van uit te maken, dan is je moreel kompas zoek. Zie  het verplichte moskee bezoek op scholen als onderdeel van het curriculum, de iftar met de politie, de groepen moslims die openbare ruimten gebruiken te bidden.

Als je als internationale organisatie streeft naar het behoud van wereldvrede en vervolgens i.p.v. de agressor en terroristen te veroordelen, het slachtoffer daarvan veroordeelt is je morele kompas stuk. Zie de veroordelingen in de UN die Israel iedere keer te beurt valt, ook na 7 oktober, maar Hamas veroordelen ho maar. En, als je vervolgens al decennia lang voorbereidingen treft een oorlog uit te lokken in het Westen, in Oekraine tegen Rusland, dan is je morele kompas zoek wanneer je jankt over de gevolgen daarvan, namelijk dat Rusland terug grijpt.. Dan streef je niet naar wereldvrede maar naar oorlog, je lokt uit. Dus UN doek jezelf op of herijk je morele kompas.

Als je als internationale organisatie streeft naar gezondheid wereldwijd, peuters en kleuters verplicht ‘lentekriebels’ te krijgen door ze te ‘leren’ hoe ze moeten pijpen en neuken, dan is je morele kompas zoek. Vervolgens toestaan dat jeugdigen de kans krijgen na flinke indoctrinatie middels propaganda in boeken en media, zich te veminken omdat die jeugdigen, wiens hersens nog niet volgroeit zijn, graag van geslacht ‘willen’ veranderen, is je morele kompas zoek. Zet alles in voor gezondheid lichamelijk en geestelijk en doe niet het tegenovergestelde. DUs WHO doek jezelf op of herijk je morele kompas.

Als men aangenomen moties als regering of zelfs ambtenaar weigert uit te voeren omdat het de ideologische agenda niet past, en de 2de kamer dat zomaar accepteert zonder gevolgen voor betreffende minister of premier, dan is men de morele kompas kwijt. Een democratische uitslag weigeren te accepteren als politiek, door de winnaars die een nieuwe regering gaan vormen te betichten van ondemocratische-, zelfs ‘nazi-praktijken’ te bezigen, is je morele kompas zoek.  Indien men geen moreel-kompas meer heeft is men met een ideologisch gedreven agenda bezig. De politieke tegenstander zwart maken, via media, nieuws en tal van uitspraken in praatprogammas, is niet verbinden maar polariseren, iets waar juist de tegenstander van beticht wordt. Ze hebben denkelijk niets geleerd van die polarisaties die van Gogh en Fortuyn ten deel vielen en vermoord werden. Een politiek die accepteert dat een politiek tegenstander al decennia onder zware beveiliging zijn werk moet doen en ondertussen doodleuk toestaat dat de ‘vrijwillige’ hoofddoeken en ex-terrorisen-zus als ‘politiek’ vertegenwoordiger in de 2de kamer zit, de jodenhaters breed de ruimte wordt gegeven die vrij hun verkapte en verhulde taqya uitspraken en haat kunnen uiten en zo de islamische propaganda kunnen verkondigen is zijn morele kompas kwijt.

Niet Hamas veroordelen maar Israel, is je morele kompas kwijt zijn. Vertegenwoordigers van Hamas uitnodigen in je praatprogramma omdat die ook een mening hebben, is je morele kompas kwijt zijn. Nog steeds, heden ten dage, einde Maart 2024, zonder al de aangeleverde bewijzen te willen inzien, beluisteren, wegen, Hamas  en Palestijnen citeren en geloven en verdedigen en Israel en al zijn slachtffers betichten, zelfs dreigen met uitsluiting en ondersteuning, dan ben je je morele kompas kwijt.. Niet eens spreken over de slachtoffers, niet eens spreken over hoe Israel Palestijnen waarschuwd vooraf aan een bombardement, medische zorg geeft, eten geeft en zelfs rekeningen betaalde, terwijl Hamas nog steeds gegijzelden vasthoud, eisen stelt en zijn propaganda machine over zogenaamd ‘oorlogsrecht’ die Israel zou schenden, terwijl Hamas deze zelf schendt; zich onder ziekenhuizen, woningen schuilden en schuilen, bommen kocht/ koopt vanuit internale giften voor hulp, zijn volk gebruikt misdrijven te plegen en pollywood filmpjes maakt, slachtoffers verzint, of ze moeten door Hamas zelf gemaakt zijn om de ‘islamitische broeders wereldwijd’ te activeren en de ‘wereld-opinie’ te creeren zonder enige verificatie van die wereld op die Hamas propaganda. Je bent als Westerse wereld en als internationale organisaties volledig je kompas kwijt en voert als verlengstuk van Hamas de propaganda uit. Je polariseert samenlevingen en wakkert antisemitisme en Israel-haat aan. Dus EU, UN doek jezelf op of herijk je kompas.

Wie gebruikte de islam ook? Nou Hitler, dat deed ie omdat er zoveel van zijn wereldwijd en omdat ze zo goed georganiserd zijn en omdat ze Joden net zo hard zo niet harder haten. Daar tegenover stond dat Hitler hen de ruimte gaf hun religieuze huizen/moskeeen te bouwen en hun religie tot in het volst van hun leven mochten uiten ( feesten, rituelen en invulling in het dagelijks leven). Zie wat er nu gebeurt, excact hetzelfde. Het alles is geen waarheids vinding, vrijheid, vrede, gelijkheid verdedigen ,maar een politieke agenda uitvoeren middels of alszijnde ideologische/ religieuze gedrevenheid. Hitler kreeg er hulp voor terug, om zijn Rijk, zonder Joden te realiseren. Lees het vertaalde boek nog maar eens, einde stuk de link.

Onze leiders geven niets om ons, ze gebruiken of misbruiken ons om idealen of middels idealen hun doel te bereiken. Een Vierde Rijk misschien?

Als je je morele kompas verliest of verlaat dan geef je fascisme, antisemitisme en jodenhaat en Israelhaat ruim baan zich naar een nieuw moraal te verheffen……….dan begint het Vierde Rijk!!

Zoals in de artikelen en boeken  hier en hier en hier en Nazis, islmisten het het moderne Midden-Oosten ( ik ben een van die vrijwilligers geweest) beschreven. Ook in de tweede wereldoorlog maakte men net als nu gebruik van de Jodenhaat vanuit de islam en moslims en vanuit toen het national socialisme ( niet politiek rechts maar links). Waarom?!

Lees ook hier onder verder.